Ship that is built and cut away from another connector-parked ship is unable to move

John Doe shared this bug 2 years ago
Won't Fix

As title suggest, I tried building a small ship with a grounding link of small blocks off of another small ship that was parked on a connector. When I cut the grounding link, the connector-parked ship un-parked itself (went from green to yellow lights on its connector), then when I tried to fly away my newly built ship it was stuck in a force field that not even 3 large ions would let me fly out of.

Comments (4)

photo
1

I have the same bug. I used a mule ship to project and build another ship. After splitting the two ships, the new one cannot move when the original one is locked on a connector. If I disconnect the mule ship, both can move freely.

photo
1

Hello,

I wasn't able to reproduce the issue. Could you share the world where it happens? Any additional information would be greatly appreciated!

Thank you.

Kind Regards

Keen Software House: QA Department

photo
1

Unfortunately I can't. This was on a dedicated server. We just built another one last night using the same method and no longer have this problem (at the moment). It seems to appear after the server had been up for 6+ hours and there was a lot of PVP activity just prior.

photo
photo
1

Hello Engineers,


Since there are no new comments in this topic and we are still not able to reproduce it, we are closing this thread as outdated.


In case anyone is encountering the same or similar bug, which is not already posted in a different thread, please feel free to create a new thread with all relevant information.


Thank you.


Kind Regards

Keen Software House: QA Department

photo
1

Have the same bug. Can you please tell me how to share the world?