[Public test] Farming- Crops disappearing

Jan Sabo shared this bug 18 months ago
Solved

Tested on Shad's test server

I was farming wheat. Watched as they reached last stage of growing whey they can be harvested.

Harvested all of them but one.

Went store the wheat.

Went check the last wheat unharvested.

And it was gone.

Harvestable stage for wheat was active 3minutes before disappearing at maximum. I was on the server with "White Raven" who said he had similar issue.

In short: Harvestable stage for farming crop is active probably only few minutes then they dissapear.

Comments (8)

photo
1

I had already this bug before this public test branch too !

photo
1

Same issue

photo
1

Same on version 0.7 as well as 0.6.x.

photo
2

I just watched my entire flax crop vanish into thin air and now I have nothing.

photo
1

I need more time to harvest. When I work at a project, I don’t get the right time to harvest an lose much or all of my stuff.

photo
1

Update: Server was updated, I didn't see any patch notes regarding what they fixed but as of right now on my modded server the plow and seeder both work! Zero issues. So far no looping exploding dirt animation from plow. Here was my previous error: https://support.keenswh.com/medievalengineers/topic/me-0-7-x-mp-plow-errors-crops-disappearing-and-endless-animation-loops

They hid that bug report for some reason.

photo
1

Fixed in last pacth, apparently the deer were eating the plants-by USING THEIR WILLPOWER! https://discordapp.com/channels/125011928711036928/493744407846322176/547108187006959647

photo
2

Hello, thank you for the report. Yeah.... Deer were eating plants through walls so I hope it will be better now.