This object is in archive! 

xbox projector stop working

dracanta shared this bug 2 years ago
Solved

starting the projector works in the biginning after aligning the holo ship whit the ship and its stop working and can't be twikt or reset the holo ship stops working so a big ship of 20000 block holo ship is no more you can't repair the ship damage blocks or see the holo projector ship on the pc its works fine xbox its stops working

Replies (11)

photo
1

Hello Engineer :)


Please update your game and try if your problem has been fixed. If not, then please give us all the relevant information (saved game, steps to reproduce the issue, etc.), which would help us finding the problem and subsequently fixing it as fast as we could.


Thank you


With regards

QA Department

photo
1

my game is updated and the projector still broken after selecting the blueprint all option go dark cant be twikt or slinder stop working and no holo print of the ship is 35000 block big no smal grids butt a big ship. i play on pc for years and it works fine !!on xbox its stops working if i start the blueprint its say its a big ship it will take a while to start so oky waiting 10 to 20 min zero holo print i dit it white bigger ships not working smaller ship stop working some time it works in the start after lining it up white the ship its goes out stop working all the options below blueprintsoption goes dark and cant be selected or can be twiked and the projecter is in the big ship and not on the ground base if a used the dlc projecter fine butt the normal projecter stop working and yes my ship has power for the blueprint. butt small grid works fine

photo
1

ok the projecter problem on the xbox is if the projecter is on big ship and you line the holo blueprint white the ship thin the projecter stop working and all option goes black you cant used all the options under the blueprint tab i try all sorts of tricks and new ways to work this butt the problem is still in the game + the loading time for the blueprint to start up takes 5 to 10 min to start the ship is not complex. no small grids or rotors its big grid 35000 blocks +all my ships has the same problem white yhe projecter and on the beta same ting! hope this helps thanks

photo
1

ok after reloading my game 3 time the projecter works fine now thanks some time laggy but after a while it works thanks for the update keep up the great work

photo
1

Hi Dracanta,

does it work at this moment? If not, we can investigate it more. Please let us know.

photo
1

it works fine but some time its stops after 1u of gameplay or more. some time from lag or go to space and back to the planet the but after reloading my game all works fine for some time. new update help white most the problems so thanks keep up the goed work

photo
1

Is there any specific moment when you see it to happen the most? It would help us while trying to reproduce it.

Thanks!

photo
1

after playing over 1 u ore 2 u and landing my ship on a planet or after a battle of drones some time lag starting it up butt most of the time it works after the update it some time the lag thats the problem

photo
1

I am still not able to reproduce the issue. I will be looking for it but until we have more reliable steps to reproduce, I am afraid we won't be able to fix it.

photo
1

it works fine now after the update it works 100 op 100 thanks

photo
1

Thank you, changing status to Solved. If it would happen again, let us know :)

Replies have been locked on this page!