Texture bugs

Joseph Austin Morgan shared this bug 13 months ago
Reported – Awaiting fix

Hard to replicate but still consistent, some block paints seem to cause render issues with tools and other blocks, not sure exactly but it seems that different paints don't like to be near each other especially on larger grids. Playing on Xbox Series X

Replies (3)

photo
1

Hello,


Could you please provide us with more information regarding the issue you reported? To report a bug into our system it is necessary to have reliable steps to reproduce in order for programmers to fix it.


Any additional information, such as screenshots of the issue, would be greatly appreciated!


Thank you.


Kind Regards

Keen Software House: QA Department

photo
1

Here is a clip of what happens when I move close to the grid and then away from it, note the texture on the saw. This can also happen on blocks such as a rover being on the grid

Files: save.mp4
photo
1

Hmm this seems to have something to do with the block skins because changing that concrete road to the default block skin seems to fix it but it comes back on some of the other skins.

photo
photo
1

Could you please upload the world to mod.io and share the link here? I tried to reproduce it in a new world with some of blocks that I saw in the video and it didn't happen.


Thank you.

photo
1

Sure but it will be later because I'm at work today, will do that as soon as I get home

photo
photo
1

Hello Engineer,

We have managed to reproduce the issue in your screenshots. It has been reported to our internal system. We will update this thread when we have more information.

Kind regards,

Keen Software House: QA Department

Leave a Comment
 
Attach a file