Console turning off..

Charles Ellis shared this bug 3 months ago
Need More Information

For the third time my console turned off(""Crashed"") while starting the game..

First time console was already on and game was at title screen. Second time turning console on and launched game and after hitting on continue game on us#3 server... And just now hitting continue again to play same server...

Have had two other playing I'm playing had their consoles crash also.....

My is a xbox one s, one other has a one s also and third player a xbox one x...

Comments (20)

photo
1

Hello,

thank you for reporting the issue. Did it happen to you only on US#3? Did it happen with happen after start of a console or after some longer play session? Any additional information would be appreciated.

Also if it happens again, could you manually send us logs from the game? You can do it by going to Help screen (Y while in a menu) and sending a report by 'Report Issue'. Then just let us know here that it's sent and what email and description we should look for. There might be something in the log that would help is to find what's the issue.

Thank you.

Kind Regards

Keen Software House: QA Department

photo
1

Hello,

thank you for reporting the issue and I apologize for the late answer.

Did it happen to you only with your DS? Did it happen with happen after start of a console or after some longer play session? Any additional information would be appreciated.

Also if it happens again, could you manually send us logs from the game? You can do it by going to Help screen (Y while in a menu) and sending a report by 'Report Issue'. Then just let us know here that it's sent and what email and description we should look for. There might be something in the log that would help is to find what's the issue.

Thank you.

Kind Regards

Keen Software House: QA Department

photo
1

Just sent bug report from console...

photo
1

Thank you! I created a ticket in our system and sent it for investigation to our programmers. I hope they will be able to find out what's the issue. We will update the thread once we have more information.

photo
1

There also seems to be a fix for Out of Memory crash on version 197.159, could you try it when it is available for you?

Thanks!

photo
1

This happened to me just now, 3 times in a row.


EOS US #2

photo
1

Would love some dlc soon, Keen. Game is getting rather stale

photo
1

Happened again a couple hours ago.... Forgot to send console report...

photo
1

Hello, we are still trying to figure out this issue.


In the meantime, please, if you encounter the issue and you would like to report it:

- send logs from the Main Menu (Help Screen / Report issue , fill the email and send the report)

- let us know here you have sent logs and post the email address from the report


Thank you!

photo
1

I sent the logs, but I didn't fill out email address. My username is the same on xbox as it is here.

photo
1

Thank you. I think I found your logs and added them to the ticket. I hope it will help programmers to find out what's going on.

Just regarding your sent logs, the email must be manually entered while sending the report, there is a special field for that.

photo
1

Same issue, full Xbox shutdown when attempting to load into a shared Nitrado Server.

photo
1

Same issue for me I find it’s more likely to happen after being kicked for inactivity or when your character is kept alive in a cryopod

photo
photo
1

Hello,

We were able to reproduce a Xbox shutdown and the case was fixed in 197.168.

Could you let us know if it still happens to you?

Thank you


Keen Software House: QA Department

photo
1

I'm still experiencing game crashes and console shut downs over the last three/four days....

Will have to start sending reports to you again....

Always occurs while connecting/continuing to play on server....

photo
1

I wouldn't be surprised. My xbox lags so bad when joining EU servers trying to load stuff in. It tends to calm down but if I travel at least 20km away from my spawn and head back it starts to pick up again. Idk if your crashing is a result of it failing to load something or maybe an error but that's my experience.

photo
photo
1

Sent another ingame report..

photo
1

6 times in a row my one x has been completely shutdown.

Reinstalled game, cleared cache, deleted save game, cleared persistent memory and I still cannot load into EU #1

I can get into other servers but since the game crashed on EU #1 I cannot get back into it.

photo
1

Hello,

I tried to reproduce the issue on US-EOS #3 and it didn't happen to me during multiple reconnects. There might be a difference due to character's location. Could you send us gps of the location when (or after) it happens so we can test it with more similar conditions?

Thank you.

Kind regards,

Keen Software House: QA Department

photo
1

I noticed EXTREME lag and rubberbanding yesterday on the same server.

photo
1

On eu server #1 I get extreme rubberbanding on the moon. It does calm down when the streaming icon dissappears though.

photo
photo
1

Hello,


I merged multiple threads together to make tracking of the issue a bit easier for us. Also, as I asked in one of the connected threads, would it be possible to also let us know character's position in the world when it happens? It doesn't necessarily have to be happening in the whole world, it might be specific for some areas, so it might help us reproduce it.

Any additional info would be greatly appreciated, we are still looking into this issue.

Thank you.

Kind regards,

Keen Software House: QA Department

photo
1

I've had this happe

photo
1

This has happened 3 times TODAY. THIS IS BULLCRAP. I thought my fucking xbox was dying and I Google this and what do you know.

photo
1

Holy shit. When I try and log onto the server I've been on it crashes. Wag pvp server. This is crazy. I'm about to delete this game. It was all good until now and I can't fucking play it