Broken grid when i'm out of range

kaptj shared this bug 18 months ago
Solved

Hello,

i have the problem, that when i'm out of range, for example about 15km away, and came back, suddenly some parts of my Grid were broken.

Comments (7)

photo
1

Hello, Engineer!


Don't you have environment hostility set to anything other than safe? If yes it might be meteors destroying your base!


Kind Regards

Keen Software House: QA Department

photo
1

Hello,

i didn't change environment hostility. There were no meteors or drones that could have destroyed my base.

The destruction only occured on parts of my base, where there was another large grid with wheels on it.

This is reliably reproducible in my savegame.


regards,

kaptj

photo
1

Hello, Engineer!


We really apologise for late reply. If you still have this saved file and issue persists, please upload it to Mod.IO for better reproduction.


Kind Regards

Keen Software House: QA Department

photo
1

Hello,

I just uploaded my save-file to mod.io:

https://spaceengineers.mod.io/drilling-rig-5000

You can see what i mean, if you move to the following coordinates and back again:

x: - 41019.62 y: 60200.95 z: 51261.87


regards,

kaptj

photo
1

Hello, Engineer!


Thank you for uploading the world! We successfully reproduced your issue and it was forwarded to our programmer team.


It seems like wheels are causing your issue.


Kind Regards

Keen Software House: QA Department

photo
1

Hello,

This should be already fixed with 197 update.

Thank you.

Kind Regards

Keen Software House: QA Department