Voxel textures dont load

error 404 shared this bug 11 months ago
Won't Fix

Playing on keen EU 2, this happens often.

I usualy dont mind if i am working on somethingh since it lights up my cave.

But if i go outside it makes it hard to play, so i log in and out a couple times until it works.

Is this server or my client issue?

https://www.youtube.com/watch?v=iPZBHEIoIjo

Replies (2)

photo
1

Hello, error 404!

Sorry to hear you're experiencing this issue. It looks like it is most probably a desync issue. Do you do anything specific which triggers this each time? You say it's quite often, I appreciate it may be completely random for you but if there is anything you can think of that triggers it, please let us know :) Is it only happening on EU2?

Kind Regards

Laura, QA Deepartment

photo
1

Hello, Engineer!

Because there is no new comment from you, and we are unable to reproduce the issue on our own, I will close this thread now as outdated.

If you or any other player will experience this issue again, please make a new thread and provide all needed info there.

Thank you for understanding.

Kind Regards

Keen Software House: QA Department

photo
1

Ok.

I can confirm that this happens when the server (Keen EU2) is under some stress, sim speed is also very low than.

I have no idea what is going on, but at times sim drops under.30 and that is when the magic happens.

Textures dont load, people fal linside of planets, pistons and rotors explode...


Must be someone playing with too many drills or welders.

Whenever the server is running fine, wierd stuff doesnt happen.

photo
Leave a Comment
 
Attach a file