This object is in archive! 

Turret range issues

David McDonough shared this bug 3 years ago
Won't Fix

I first noticed this with a mod turret, that when set to 4km it would not engage target until it got within 800m. But after bringing it up in discord, I was made aware that it only updates range on init, so cut-pasting the grid necessary after any range slider adjustment.

I don’t know if these are technically the same issue or not, but I am getting hounded on my Workshop for it. Please fix. :)

Replies (4)

photo
1

I've noticed the same behavior as well with this.

photo
1

Hello,


Could you please provide us with more information regarding the issue you reported? To report a bug into our system it is necessary to have reliable steps to reproduce in order for programmers to fix it. It would help if you could be more specific (specific mod, exact settings, etc), does it affect only modded turrets?


Any additional information would be greatly appreciated!


Thank you.


Kind Regards

Keen Software House: QA Department

photo
1

It affects all turrets, but it is more noticeable on modded turrets because people don't typically turn the range down and test. They turn the range up and try to engage at max range.


This is a basic modded turret, the one that this issue became most obvious to me with:

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1686252385

The range can be set to 5km.


Steps to repeat: Adjust range of any turret, see that it does not actually reflect the slider's new value when tested.

photo
1

Must've been fixed or it doesn't happen in SP, I just tested a turret with an enemy decoy nearby, turning down radius under the distance they're at makes it stop shooting and idle.

photo
1

Hello, Engineers!

As this thread is rather old now, as well as all comments here, can I please ask if any of you are still experiencing it nowadays (v198)? Or was the issue fixed meantime, like Digi states in the last comment?

Thanks in advance for either confirming or disproving that it is no longer happening.

Kind Regards

Keen Software House: QA Department

photo
1

Hello, Engineers!

Because there is no new comment from you, and we are unable to reproduce the issue on our own, I will close this thread now as outdated.

If you or any other player will experience this issue again, please make a new thread and provide all needed info there.

Thank you for understanding.

Kind Regards

Keen Software House: QA Department

Replies have been locked on this page!