Trade indicator

Dani shared this bug 5 months ago
Won't Fix

Trade indicator is missing. I do not know where to fulfill the contract.

Comments (4)

photo
1

Hello, Dani,

thanks for letting us know about your issue. We are sorry that you are experiencing it in a first place.

You think it might be possible to share more information? What contract exactly? Where? Is it on planer, or in space? Are you in any faction? Is it on some base that is not owned by your faction (or friendly)? Did you accept the contract properly, is it visible in Contracts menu (press ";" in order to open the menu)? Is this issue still happening to you, or was it/is it some one time thing? Does it happen while playing online (public server, dedicated server, lobby (from new game - public/friends/private)? Or is it when you play offline solo game?

You think it might be possible to share the save file, please?

You can access your save files by typing %appdata% into your Windows search bar and you will be redirected to the hidden Roaming folder. After that just follow: \Roaming\SpaceEngineers\Saves. There should be a folder with your SteamID and your saves.

Please zip the file and attach it here. If you are having difficulty attaching files you can optionally use Google Drive. When sharing a google drive link please make sure it is set to be downloadable by anyone with the link.

Literally, any more information that you can share would help greatly!

Thanks in advance.

Kind Regards

Keen Software House: QA Department

photo
1

Hello

It is a private game offline. And I don´t know when and where did I accepted the contracts. But all of them are from the same station and faction. I am in a different faction. And We are friendly. That happened before. The icon just disappear.

photo
photo
1

If you sign up for multiple contracts from the same base and complete one of them it may remove the GPS signal even though the other contracts are unfulfilled. I haven't tested this thoroughly.

photo
1

Hello, Dementiurge,

sorry to hear that it is still happening to you. However, when I did try it, nothing extraordinary happened. I was able to finish multiple quest at once; one by one. And not a single GPS marker was removed upon finishing other quests - that counts same quest-family (e.g. multiple repair quests) nor any other quest from a different quest family (e.g. find). All markers were properly visible and present till I fulfill the quest.

Although... I´ve got one idea when testing it. Are you sure that doing the quests didn´t took you long time? There is a time limit for every quest. Might it be possible, that you just took a lot of quests and didn´t made it in time? E.g. when you going after some that has time limit e.g. 25 mins and the others are near and below this time (15, 19, 20, 22, 24 mins). That way you might not notice that the GPS disappear because of the time ran out. Or maybe they have exactly the same time? That is also possible. You shall be notified about "Your reputation with *** dropped by ***" as you didn´t fulfill the quest. You think something like this might be possible?

To avoid this situation, the best idea I can provide is to simply take one quest at a time.

If you still think that there is a bug, please do send me the save file, as requested before. I might still be able to retrieve some old saves from back-up (if you don´t have it turned off) as find what might be wrong with the quests in you game.

Thanks a lot for your reply and for providing the save.

Kind Regards

Keen Software House: QA Department

photo
1

Hello, Engineer!

Because there is no new comment from you, and we are unable to reproduce the issue on our own, I will close this thread now as outdated.

If you or any other player will experience this issue again, please make a new thread and provide all needed info there.

Thank you for understanding.

Kind Regards

Keen Software House: QA Department