Spawn ship spawns at 0,0,0 in world

Xero shared this bug 2 years ago
Solved

Spawn ship spawns at 0,0,0 in my server's world. removing all grids fixes the issue... but doesn't make sense why the ship won't spawn. the world/config everything is in the link below.

Does not happen in a new world, but i have not been able to figure out why.

there are 40 mods to the world, but without them the issue still occurs, but i would still rather the mods were not removed since they are supposed to be there anyway and that's what puts the spawn ship in.

*sent link to inflex on discord*


Also, i have not been able to delete it ship by ship as that would take ages... please let me know (discord) if you figure it out.

Comments (5)

photo
1

.. Nothing?

photo
2

With (guessing) 5 devs max, min 1h to replicate bug - if it is CLEARLY written AND 100% reproducable with provided steps - and find the cause (more likely half a day to day, some might take week), the amount of bug reports and their internal schedules - what do you expect ?

photo
1

Obv joking... I'm just impatient. I know they work hard....

photo
photo
1

Instantaneous responses and 5 second patches to fix MY. BUG. what else? XD

photo
1

That was sarcasm... btw. This doesn't seem to be happening after the latest update. :)

photo
2

Cannot reproduce.

Seems to be fixed. Can you confirm it?

photo
1

It was fixed I believe. After multiple tests the only way it would spawn in the center was if i set the spawn point too close to earth, works as intended now.

photo