Saving broken after Warfare 1 update

RabidDuckSauce shared this bug 5 months ago
Won't Fix

After I updated my game I started getting a message saying my game failed to save and that there could be a problem with memory or when writing files. I validated my game files and checked my system memory usage which is only at 20% during gameplay. This happens even on brand new unmodded worlds.

Comments (3)

photo
1

Hello!


Thank you for your report. Could you please attach here your log after unsuccessful save attempt? You can access your log files by typing %appdata% into your Windows search bar and you will be redirected to the hidden Roaming folder. After that just follow: \Roaming\SpaceEngineers. Please try also to delete your SpaceEngineers.cfg file, it means that your game configuration will be deleted. You can access your SpaceEngineers.cfg by typing %appdata% into your Windows search bar and you will be redirected to the hidden Roaming folder. After that just follow: \Roaming\SpaceEngineers.

Please let us know if it helped you.


Kind Regards

Keen Software House: QA Department

photo
1

Hello, RabidDuckSauce!

I appreciate this thread is quite old. Is this still an issue that persists with you? If it has since been resolved, I will close this for you :)

Kind Regards

Laura, QA Department

photo
1

Hello, Engineer!

Because there is no new comment from you, and we are unable to reproduce the issue on our own, I will close this thread now as outdated.

If you or any other player will experience this issue again, please make a new thread and provide all needed info there.

Thank you for understanding.

Kind Regards

Keen Software House: QA Department