Remote Control Block is broken on Rovers 1.199.020

DJ RJ shared this bug 2 months ago
Won't Fix

seems Remote Control Block is broken .. all Auto Pilot does on my screen is change the ride height ..AUTO PILOT needs to be ON then you see Precision mode do the same thing .. and avoidance does some suspension thing too

Rover should drive at least to the WP .. Turn auto pilot nothing happens but suspension lowers a bit .. turn auto pilot off and the suspension goes to normal height .. While Auto Pilot is ON click precision mode the height of my rover changes a lil bit .. click that off and try the next is Avoidance Click that one on and you see a similar change in Suspension.. hoping some one can confirm this ?

Comments (3)

photo
1

10 days .. still no comment

photo
1

Hello, DJ RJ!

Sorry to hear you're experiencing this issue. Could you please provide a save file where this is happening with reliable steps to reproduce the issue? I think this would be the best way to see what is happening for you :)

  • You can access your save files by typing %appdata% into your Windows search bar and you will be redirected to the hidden Roaming folder. After that just follow: \Roaming\SpaceEngineers\Saves. There should be a folder with your SteamID and your saves.
  • Please zip the file and attach it here. If you are having difficulty attaching files you can optionally use Google Drive. When sharing a google drive link please make sure it is set to be downloadable by anyone with the link.

Kind Regards

Laura, QA DEpartment

photo
1

Hello, Engineer!

Because there is no new comment from you, and we are unable to reproduce the issue on our own, I will close this thread now as outdated.

If you or any other player will experience this issue again, please make a new thread and provide all needed info there.

Thank you for understanding.

Kind Regards

Keen Software House: QA Department