O2/H2 Gen will not "ReFill" bottle via AirVent

DIO_SVK shared this bug 6 months ago
Won't Fix

As tittle says if you have AirVent added to coveyor port of O2/H2 Generator the generator will not fill your Oxygen Bottle.


Atmosphere + AirVent----O2/H2 Generator----OxigenBottle === Filled? = NO

Atmosphere + AirVent----OxigenTank-----------OxigenBottle === Filled? = YES


Example Blueprint:

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2458935914

Comments (2)

photo
1

Hello, DIO_SVK!

Sorry to hear you're experiencing this issue. I have had a look at your blueprint and seem to be finding that if I remove the vent, the bottle will still not be filled which wasn't what I was expecting. Is this happening for you? If not, could you possibly record your outcome with this?

We have a reported and reproduced issue regarding bottles not being filled from tanks and wonder if part of this could be affecting you? https://support.keenswh.com/spaceengineers/pc/topic/o2h2-generators-refilling-bottles-from-tanks

Kind Regards

Laura, QA Department

photo
1

NO NO and NO


Isuue is with Oxygen Bottle not able to be filled just by Air Vent connected to container that has or can generate oxygen.


I updated the blueprint with Cockpit that has SAME BUG.

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2458935914

You can refil suit oxygen from (Battery+Cockipt+Airvent) but NOT refil Oxigen bottle in inventory of Cockpit.

Same for O2/H2 Generator.

photo
1

Hello, DIO_SVK!

Thank you for the updated blueprint. Just to go back to my original question, once the vents are removed, are you experiencing the bottles then refilling? I'm just checking here because I would expect that if the vents are causing the issue in this scenario if I then remove them I would expect the bottles to refill. I hope this makes sense. Could you please confirm if this happens for you?

Kind Regards

Laura, QA Department

photo
photo
1

Hello, Engineer!


Because there is no new comment from you, and we are unable to reproduce the issue on our own, I will close this thread now as outdated.


If you or any other player will experience this issue again, please make a new thread and provide all needed info there.


Thank you for understanding.


Kind Regards


Keen Software House: QA Department