Multiple Errors SE

peter nicholas shared this bug 23 months ago
Outdated

Hi Team,

Since the latest update we have a hosted server and we have had nothing but problems. The Server support team have confirmed that there are no connection issues, no RAM shortage nor CPU shortage. They suggested Keen. So, these are the problems:

1. Spawing into a blank world where space is above and earth sky is below, no GUID or any buttons work,

2. When I restart the server, we are not spawning in the chryo pod we logged of in. For instance, I flew a ship back to earth, jumped into an earth Chryo pod. Logged off and when I came back, I spawned in space, not in a pod and my ship was still down on earth where I left it.

3. We hollowed out a mountain to build a base. The rock re-appears and we can walk through it, but cant drive or fly a ship through it.

4. We get a major Connection error when another player joins the game. This can take anywhere from 1 to 3 minutes.

These problems have only seems to have occured since the last update that the server provider updated on the 25.10.2019 um 17:41:42. Please help as we have spent a lot of time and money and a team pf us are trying to play together. All 4 of use have different internet speeds, 2 at 100mb/s, one at 72mb and me at 12mb. All experience the same problems. We have all verfied the game files in Steam, the server provider also has done the same.

If I can provide you with any additional information, please let me know. If there is any info I can provide the server provider, please let me know.

Kind Regards

Pete

Comments (1)

photo
1

Hello, Engineer!


Thank you for your feedback! Your topic has been added between considered issues.

Please keep voting for the issue as it will help us to identify the most serious bugs.


We really appreciate your patience.


Kind Regards

Keen Software House: QA Department