LCD panel change interval not working

Artem Shalaev shared this bug 8 months ago
Reported – Awaiting fix

Hi, on the EU#2 official server my LCD panel won't rotate images. I have couple of default images and 30s interval, but the images are not rotated. If I change the interval, I can see new images but only during slider change.

Comments (6)

photo
1

Hello Artem!

Sorry you're experiencing this issue. I've been having a look at this and wondered if you are able to record a quick video of it and showing how you've got your setup just to make sure we've created it the same way and also to showcase the problem. Have you tried the same method offline and found it works as expected?

Kind Regards

Laura, QA Department

photo
1

I will try to reproduce, because it seems the bug is unstable.

photo
1

Hello Artem!

Thank you for letting me know, I will await your response and close if no longer an issue or take appropriate steps :)

Kind Regards

Laura, QA Department

photo
photo
1

Hello,

So my friends and I have the same bug on our dedicated server. We've been experiencing this issue from the very beginning.

Right now we have 3 mods installed, but when we started our server, we had none.


Here's a link to video, where friend and I show the issue: https://mega.nz/file/lQk0USqa#lnxjC0f9Etk4sy-UxyDeWztHEpDvKQn17GRSAqL9PPM


Thanks for help,

Have a nice day

photo
1

Hello Artem!

I have now successfully reproduced this issue and reported it internally with the help of Dominik's video.

Dominik, the video was a huge help, thank you. Could I also ask for a copy of your save? Although I have reproduced this on the EU#2 server, interestingly this is working as intended on a server I tested myself.

Kind Regards

Laura, QA Department

photo
1

So great that Dominik was able to provide a video!

Thank you all :)

photo
1

I'm glad it helped. :) Here are the savefiles of my server's world:


https://mega.nz/file/NVwAXB7Q#Lfbgrz7Ub6C0uT2e02mvU41S3GtcIfyaApP9ZdUvsh8

Loading might take a while, it's not a small world and I wasn't able to find older backup with less grids.

photo
1

Hello Dominik!

Thank you so much, this had the same issue as you stated. I have added this save to the original issue for more information :)

Kind Regards

Laura, QA Department

photo
1

Hello Laura,

I'm happy i could help with this issue.


Dominik

photo
1

Hello,

So I'v decided to retest this issue because of 1.198 update and the bug still occurs.

To be fair, it's not mentioned in the changelog.

photo
1

Hello, Dominik!

I appreciate the comment about the issue and the latest update. The issue has not yet been fixed but will be addressed in upcoming releases.

Kind Regards

Laura, QA Department

photo
photo
2

I have the same problem, images do not cycle no matter what the time setting is. I am running stand alone.

photo
1

I have this problem too. Strangely, if I'm in the control panel and moving the interval slider, with the panel semi-visible through my HUD, I can see the images rotate as though I'm scroll a timeline.

photo
1

I have the same issue and it showed up before the most recent update0