I think the collisons for the wall lights is broken

Rowan Walker shared this bug 2 months ago
Won't Fix

When I try the walk besides the wall lights it seems like there is an invisible barrier preventing me from getting close to the lights and that gets annoying when i use ships on the steam workshop and I cant get though a corridor because theres a light on the ceiling and the collisons are preventing from getting past

(edit I posted a pic of which light im talking about)

Comments (5)

photo
1

Hello, Engineer!


Thank you for your report. However I wasn't able to reproduce the issue. Could you please provide me a video? Thank you!


Kind Regards

Keen Software House: QA Department

photo
1

Hello

I have attached a video of me showing the bug in action

https://1drv.ms/v/s!AkE-Fdt94t5ugZFF0ETyyyPeuayyTw

photo
1

Hello,


Thank you for the video. Do you use any mods? Could you please provide us a save of your world where you are experiencing this issue?


Thank you!

Keen Software House: QA Department

photo
photo
1

Hello


Here is the save file download

https://1drv.ms/u/s!AkE-Fdt94t5ugZFHhSY-qplXHq-etw?e=9AGaTd

I tried to attach it but the file was too big

photo
1

if it helps i made a collection of all the mods i’m subbed to on space engineers on the steam workshop

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2202842603

everything is on the except for a planet mod that didn’t want to be added

a planet mod called zemok

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=850804919


i hope this helps

photo
1

Hello Rowan!


Thank you for your information. However, unless it can be reproduced on a clean, un-modded server, it is usually caused by a certain mod or by combination of mods which we have no control over. Can you please confirm this issue also occurs without mods?


Thank you.


Kind Regards

Keen Software House: QA Department

photo
photo
1

Hello Engineer,


Since there are no new comments in this topic and we are still not able to reproduce it,

we are closing this thread as outdated.

In case anyone is encountering the same or similar bug, which is not already posted in a

different thread, please feel free to create a new thread with all relevant information.

Thank you.


Kind Regards

Keen Software House: QA Department