Build Planner Withdrawing Is Bugged

Alex Cutforth shared this bug 2 years ago
Outdated

When I try to withdraw Items that are in my buildplanner through an assembler or any other block, the UI does not always update each time I middle mouse click. For example i will try to pull resources for said block out, then do shift + middle click to put it to production, then middle click again, it withdraws items because I can see my Backpack bar fill up, but the UI does not change every time I do that, it might still say "Please withdraw 20 Metal Grids" even after I have pulled some of the metal grids out

Replies (5)

photo
1

Hello, Engineer!


Thank you for your feedback! Your topic has been added between considered issues.

Please keep voting for the issue as it will help us to identify the most serious bugs.


We really appreciate your patience.


Kind Regards

Keen Software House: QA Department

photo
1

I have the same problem :(

photo
1

meeee tooo :(

photo
1

Confirm this as well. The message will eventually timeout, in which case the next message will be accurate. Still a bug nonetheless.

photo
1

Hello, Engineers!

Do any of you have a reliable save that you could provide us to have a look at with this happening? If so, that would be a great help for trying to reproduce the issue.

  • You can access your save files by typing %appdata% into your Windows search bar and you will be redirected to the hidden Roaming folder. After that just follow: \Roaming\SpaceEngineers\Saves. There should be a folder with your SteamID and your saves.
  • Please zip the file and attach it here. If you are having difficulty attaching files you can optionally use Google Drive. When sharing a google drive link please make sure it is set to be downloadable by anyone with the link.

Kind Regards

Laura, QA Department

Leave a Comment
 
Attach a file