Game Crashing BUG for offical multiplayer servers

Steve Labounty shared this bug 5 months ago
Won't Fix

this has happened 2 times now and i have deemed it repeatable , my ship upon selecting all gun emplacements and hitting Fire once a few times, it freezes the server and needs to be restarted.

happens almost immediately after firing once.

Replies (2)

photo
1

Hello, Steve,

thanks for letting us know. Can you please provide more information?

Does this issue happen with only this one specific ship? Or with others as well?

Where exactly are you playing? On official server, or on some other? Do you use mods there? Does this happen only in multiplayer, or did you try in single player as well?

Can you share me save file (if this ship affects single player as well), or blueprint of this ship, please? So I can try it on my end as well.

For save:

You can access your save files by typing %appdata% into your Windows search bar and you will be redirected to the hidden Roaming folder. After that just follow: \Roaming\SpaceEngineers\Saves. There should be a folder with your SteamID and your saves.

Please zip the file and attach it here. If you are having difficulty attaching files you can optionally use Google Drive. When sharing a google drive link please make sure it is set to be downloadable by anyone with the link.

For blueprint:

You can access your blueprints files by typing %appdata% into your Windows search bar and you will be redirected to the hidden Roaming folder. After that just follow: \Roaming\SpaceEngineers\Blueprints. Select the correct folder where your blueprint is saved (local or cloud), zip the file and attach it here.

It would be also good if you can share me a log file from the session where this issue is happening.

You can access your log files by typing %appdata% into your Windows search bar and you will be redirected to the hidden Roaming folder. After that just follow: \Roaming\SpaceEngineers.

Thanks in advance.

Kind Regards

Keen Software House: QA Department

photo
1

Hello, Engineer!

Because there is no new comment from you, and we are unable to reproduce the issue on our own, I will close this thread now as outdated.

If you or any other player will experience this issue again, please make a new thread and provide all needed info there.

Thank you for understanding.

Kind Regards

Keen Software House: QA Department

Leave a Comment
 
Attach a file