1.200.032 Keen NA#2 Server wave and point emotes not working, other emotes do work

Engi shared this bug 2 months ago
Reported – Awaiting fix

Tried chat commands and toolbar for wave and some of the point commands and they don't work. Dance seems to work, Dance 2, Salute, Cold. that is all i tried.

Replies (5)

photo
1

Hello, Engi!

Sorry to hear you're experiencing this issue.

I have been logged in to test this and can see that they are working (please see video) was this a one-off? Is this happening on other servers or offline?

Kind Regards

Laura, QA Department

photo
1

I was no the only one. 2 other players reported it in chat as well. I did the bug report right after experiencing it so that was the time it was happening. Will log in and test again and update.

Also, what server was that? The only other difference I can see is that one of the other players and I who confirmed it was not working were in safe zones in space around Europa. I doubt that matters what who knows. I don't know where or under what conditions the other player experienced the same problem.

photo
1

Hello, Engi!

This was tested in NA#2. I could not replicate the issue. Thank you, that would be great :) Please let us know

Kind Regards

Laura, QA Department

photo
1

It was happening yesterday too. Is a client side animation or something? Maybe it is just me who isn't seeing it?

photo
1

Can confirm I have the same bug - me and my friend on an MP server tried waving at each other - the wave emote does not happen and the achievment does not unlock.

photo
photo
1

Hello, Both!

I have been looking into this again and couldn't reproduce the issue. I have since found exactly how to reproduce the issue. It appears that replacing the wave emote (as an example) in the toolbar with either the hand welder or grinder, will stop the emote along with a few others. It will start working on a re-connect or re-load. I have reported this internally. It seems it is also happening on my own dedicated server and single player.

Thank you for the report!

Kind Regards

Laura, QA Department

photo
1

I have the same bug, playing offline mode. For a number of weeks the wave emote was not working. I figured out that if I reloaded the game, it would generally work for a little while (maybe 10mins?). In the past couple of days, the reload trick no longer working and the wave emote not working at all. Have tried reload toolbars to no avail. When I press the selected number [slot], it makes the noise, just no movement.

photo
1

I am having the same Issue, ALL Emoticons work EXCEPT the following 8

Wave Animation, Thumbs-Up, Facepalm, Aggressive Point, Point Back, Point Down, Point Forward, Point Right.

Have loaded the emote into the belt and restarted to see if that made any difference, It did not. Multiplayer, both client and server sides, DO have mods, Server using windows 11, Client using windows 10.

Leave a Comment
 
Attach a file