Warefare 2 Sliding Hatch Door shows the venting animation on the wrong side of the door

Engi shared this bug 3 months ago
Need More Information

Pressurize a room with the new 2x1x1 sliding hatch door. Open the door to vent the atmosphere and the animation will come out of the solid side of the block, not the door.

Replies (4)

photo
1

Hello, Engi!

Sorry to hear you're experiencing this issue.

Can you please elaborate on the issue? Is it the rush going out of the door coming from the left (shown in the video) I'm not quite sure what you mean. A little more clarification would be great :)

Kind Regards

Laura, QA Department

photo
1

so looking at the door with say the solid part on the left and the opening part on the right. The air does not come out of the opening part on the right, it comes out of the area where the door slides into on the left. the solid part.

photo
1

Hello, Engi!

I've been looking into this again and to me, from the video, it looks correct. To me, it seems that the air is coming from the left and exits to the right of the door as that part opens first. I'm not quite sure I understand what you mean by this? :)

Kind Regards

Laura, QA Department

photo
1

Hello, Engi!

Thank you for this. I can see what you mean now. Just to clarify, was this something that happened for a brief amount of time or, is this something that is regularly happening? Is this only limited to multiplayer?

Kind regards,

Laura, QA Department

photo
1

Hello, Engi!

Just to follow up with this, I have been looking at this and for me, I think the air escapes from the gap but moves to the other side. I'd be interested to know if as mentioned, you are only experiencing these issues through multiplayer servers.

Kind Regards

Laura, QA Department

photo
1

regularly. I have not tested it on single player. It seems to change how it comes out. Sometimes it is through the left side (no opening), sometimes through the middle (half and half) and sometimes it comes out side ways and looks like it is actually going back in.

photo
1

Hello, Engi!

Thank you so much. I wonder, does this only happen when you have this set up with two? I notice you have a double-door setup. Have you experienced this with just one at all? I have been trying to replicate this but still so far have been unable to.

Kind Regards

Laura, QA Department

photo
1

I have not tried it with just one door. The times I have seen it have been on Keen NA#2 and Keen Test #2 US servers.

photo
Leave a Comment
 
Attach a file