[1.193.019] Not loopable sounds loop forever

Gromit74 shared this bug 3 years ago
Solved

Sounds that are defined as loopable loop until you press the stop button in the sound block since the last update with the introduction of the jukebox. Sounds in which you can specify the loop time are not affected.

Sound blocks should not play those sound forever. Example: sounds triggered by the air vent are now playing all time when the room is pressurized

Replies (6)

photo
1

Hello, Engineer!


Thank you for your feedback! Your topic has been added between considered issues.

Please keep voting for the issue as it will help us to identify the most serious bugs.


We really appreciate your patience.


Kind Regards

Keen Software House: QA Department

photo
2

I really hope this gets resolved soon. Takes all the fun out of making custom sound effects or announcements playing on ships.

photo
1

I believe you meant "Sounds that are defined as non-loopable" and yes, they seem to keep looping forever. I was just searching about it to make sure I'm not being stupid or crazy. Guess it's just broken. Bummer.

photo
1

I am having this issue as well. Sounds defined as "non-loopable" and having a greyed out loop timer are on an uncontrolled, never-ending loop. It's not game-breaking, but very annoying.. Good to know I'm not the only one who's noticed this. For instance, I'm using the "Oxygen Lockdown" script to control blast doors in damaged areas in event of hull breach. Upon detecting a breach, the script, among other functions, plays specified sound blocks. One of the Sound blocks is set to use "possible hull breach", and another is using "Alert 2". The Alert 2 block is set to loop for 1 minute, at which point, the sound ceases.. I hear "possible hull breach" in a never-ending loop until the hull breach is sealed and the script turns the block off. Bug is easily reproduced with 100% reliability. I hope my description is thorough enough.

photo
1

Can we please get this fixed. Thanks.

photo
1

Hello!

I apologise firstly for the late reply. I have just been trying to reproduce this issue with an example of 'enemy detected' this is non-looping as the loop time slider is greyed out as mentioned. For me, it only plays the once. Is this something that has been fixed for you? We have had a number of updates since this posting. Please let me know and I will close this if this is the case :)

Kind Regards,

Laura, QA Department

photo
1

Hi Laura,

thanks, it has been solved a while ago with one of the last updates (I don't remember which build, sorry)

Kind regards and stay safe.

photo
1

Hello!

That's great to hear, thank you for letting me know. Stay safe too :)

Kind Regards

Laura, QA Department

photo
Leave a Comment
 
Attach a file