[1.187.101] Desynced particle effects

midspace shared this bug 4 years ago
Solved

When streaming in grids, the particle effects can be desynced.


I have a mining rig running on a rotor.

After travelling some distance away, I returned to the mining rig which streamed in.

The particle effects on the drills were not in the right locations.

See youtube video of the issue:

https://youtu.be/dC8CiIztoww

Replies (3)

photo
1

Hello,


Could you please provide us with more information regarding the issue you reported (your save etc.)? To report a bug into

our system it is necessary to have reliable steps to reproduce in order for programmers to fix it.


Any additional information would be greatly appreciated!


Thank you.


Kind Regards

Keen Software House: QA Department

photo
1

This bug was encountered on a Keen operated Dedicated Server.

I do not have access to the map resources. (even 4 months ago).


Steps to reproduce.

1. Join a dedicated server with less than ideal latency.

2. build a mining rig in one location, that runs slowly.

3. build a medbay in another location, outside of the streaming distance.

4. reconnect to server.

5. spawn into medbay.

6. travel to mining rig.

7. observe the particle effects on the mining rig.


These desynced particle effects were previously seen ship grinders, ship welders, thrusters, but hard to reproduce in those.

photo
1

Hello, Engineer!


Thank you for your feedback, this issue will be fixed in the next update.


Kind Regards

Keen Software House: QA Department

Leave a Comment
 
Attach a file