Thumbnails not loaded for modded Store Ships.

fabricator77 shared this bug 7 months ago
Solved

Put two ship of mine in the store as a mod, however despite duplicating the same folder structure, file type for the images, and same additional data for the prefab to have a description and images.

The images do not load, hence there is nothing to mouse over so there is no description either. I looked in the logs, and there are no warnings about missing textures. Certainly looks like it's not looking in mod folders for the thumbnails.

Attached is screenshot. mod can be found at https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1815363562

Comments (3)

photo
1

Hi,

thanks for the report

photo
1

I have had the same Issue

I can buy the ship for the store and got a description but no file images


I tryed BC/3 and mipmaps for the DDS files as this was the only plugin i could find for DDS files and PNG file i used same settings i think as the files in the GUI/prefabs folder


https://cdn.discordapp.com/attachments/557949898922786816/604118190691450910/unknown.png

photo
1

Yeah I used XnConvert, it's a batch file converter for images that has PNG and DDS as options.

photo
1

Yeah I used XnConvert, it's a batch file converter for images that has PNG and DDS as options.

photo
1

Any luck in this ?

photo
1

Any luck in this ?

photo
photo
1

Should be fixed now. Please retest. :)

photo
1

Super Happy Alien told me he redid the prefab header using code from, I looked at what was different. Tags moved outside the <id> section.

Fixed version of my mod uploaded to Workshop.

photo