This object is in archive! 

Station names do not update

Menos Wansis shared this bug 2 years ago
Submitted

I tried to rename my station I build on the server, but when I hit "Ok" the name of the station does not get updated. I tried to close and reopen the station view and hit "ok" a few more times, but it simply won't update.

Please note that this is a critical bug as most servers delete stations that are not renamed.

Replies (4)

photo
1

Hi,

Thanks for the report.

photo
1

Hi,

We are not able to reproduce this issue. What you were changing actually?

photo
1

I renamed my station, hit Ok, closed the window station window, opened the station window, the name was "Station234873" (something like that) again.

I could repeat those steps indefinitely, the station name was never updated.

photo
1

From what i know it could be one of two things or something entirely different. Either you are trying to rename a grid thats not the main grid, such as from a connector or the end of a rotor (though this is unlikely), or a bug where the station doesnt let you change its name as it reverts back to its original one before you could hit ok.

photo
1

Hello,

is this still happening to anyone? Is it reproducible with different grids? If it affects only specific grids, could someone upload that grid? Any additional info would be appreciated.

Thank you!

photo
1

This happens mostly in multiplayer, where for some reason the name reverts to its original while editing the name, nullifying the changes. And yes it still happens.

Replies have been locked on this page!