SVK, Realita pocitov po 900 hodinách hrania

Guest shared this feedback 3 years ago
Submitted

Neznášam úvodné intro a úvodnú hudbu v intre.

Vždy keď počujem úvodné intro a vidím občas to sekavé točiace sa logo, otvára sa mi nožík vo vrecku.

Rozmýšľal som, či tá úvodná hudba môže za to, že mi je teste pred tým, než spustím hru, na vracanie. Myslím to vážne, vždy keď pomyslím na to že si hru zahrám, mám slabý pocit odmietania a slabý pocit na vracanie.

Keď prekonám úvodné intro rýchlym odklikom, trochu sa mi uľaví a nasleduje taká nudná časť, keď si vyberám na ktorý Keen server sa pripojím.

V 80% sa nepripojím a zase vypnem hru. Vždy si totiž predstavím čo ma čaká, a zisťujem že by som vlastne umieral nudou, lebo ani ostatní hráči nič nerobia, obyčajne sú to Sólo noobovia, a neustále ich troliť, človeka tiež omrzí. Hráči majú zvyčajne v tejto hre IQ húpacieho koníka, a divia sa veciam ktoré sú úplne priehľadné.

Chýba mi na Keen serveroch survival prvok na interakciu s NPC, aspoň ako v Empyrion. Keby bolo možne aspoň pestovať jedlo v záhrade a potom ho žrať. Alebo keby boli na serveri aspoň NPC postavy (nie automatické lode) s loďami a základňami na povrchu planét a mesiacov, vrátane havarovaných lodí. Tak potom by bolo aspoň čo objavovať. Keby bol na multiplayer serveri aspoň nejaký vedľajší mini príbeh s nejakým drobným cieľom ktorý by dávalo zmysel po 10 hodinách s prestávkami, dosiahnuť. SC kredit je zbytočné zarábať, lode na predaj sú na smiech. Omnoho rýchlejšie si niečo postavím.

Tiež mi nejde do hlavy, prečo je ťažba materiálu tak zdĺhavá a jednotlivé komponenty tak neuveriteľne zbytočne drahé.

Keby sa po Zemi prechádzala aspoň nejaká živá mierumilovná zver. Lietali vtáci, keby boli na Zemi aspoň skutočné biomy.

Každopádne je to brutálne nudná hra ako Survival a Empyrion už dávno nehrám lebo má divné obmedzenia ktoré nemajú hlavu a ani patu. Takže trávim čas na Steame tým, že hľadám náhradu na SE a Empyrion. Ale kde nič tu nič, ...mám nejakú vlastnú si hru naprogramovať ? Nemám na to čas, programujem iba biznis aplikácie.

Najviac ma ničí ten pocit odporu a na vracanie, keď pomyslím na ot že si idem chvíľu zahrať.

Toto sa mi nikdy pred tým pri žiadnej inej hre nestávalo. Ako vypnem to sprosté intro ? T=a hudba je otrasná!

Leave a Comment
 
Attach a file