Projector Crash When building Ship

Midnightxrush shared this bug 17 months ago
Won't Fix

https://pastebin.com/hFmyc0Nv


Here is Log of what is happening When Projector building a ship In MP

Comments (6)

photo
1

This has been a weird error for me and my server. Let me say right off the bat, this is a modded server, I tried to spend some time trying to recreate the issue in attempt to figure out if it was a mod issue or a projector issue. Unfortunately, I have been unable to recreate it at whim. I figured that since OP has a similar problem I would add my 2 cents, and a snip of the log when it happened. I can provide the full log on request, but there's some reoccurring messages which I also have to investigate that bloated the log file.

https://pastebin.com/TqXENsNS

photo
1

I am also having the same issue, I will provide my log as well. It is a modded server and it seems to occur randomly. I have clients crashing when trying to place blocks on projectors or the server itself crashes. If a copy of the world is needed to examine, I can provide that.

https://pastebin.com/NyijsNvc

photo
1

The bug kicks the player off the (modded) server. Switching the projector off and on temporarily resolves the issue. Although this only seems to solve the issue for a short time (~5 minutes).


Mods list for reference:

758597413
219757726
635057556
1423362131
1359954841
312976851
642589539
412134393
1139587813
337774723
298550266
530693136
301830183
913922242
305329302
1107954953
316190120
410678202
709189094
901800144
514760877
913759409
720686764
574145580
709444283
509687242
467170527
776706275
599536562
416810412
438525899
425306457
1448022464
385778606
484504816
1201541630
1167708101
1365616918
646796262

photo
1

please delete

photo
1

Hello,


thank you for your report. We will look into the issue but unless it can be reproduced on clean, unmodded server, it is usually caused by certain mod or by combination of mods which we have no control over.


We will share the progress on the issue here, after we will be able to examine it further.


Kind Regards

Keen Software House: QA Department

photo
1

Hello Engineers,


Since there are no new comments in this topic and we are still not able to reproduce it, we are closing this thread as outdated.


In case anyone is encountering the same or similar bug, which is not already posted in a different thread, please feel free to create a new thread with all relevant information.


Thank you.


Kind Regards

Keen Software House: QA Department