[1.188.025] Game crash after disconnecting from DS and loading SP world

LordTylus shared this bug 9 months ago
Need More Information

Hello there,

in the last few weeks I came across several game crashs after leaving the Multiplayer server I play on for some time and loading up my single player world.

It appears to be a NullReferenceException. I already sent several logs via the game crashed window.

Since its pretty annoying I attached my log file here as well.

Please fix.


If you need further information please let me know what I can do to help you reproduce the issue. So far I have no idea what exactly is causing the issue. But just after some hours of playing Multiplayer it just crashes.

Restarting the game and going to SP directly works fine then.

Comments (5)

photo
1

Hello Engineer,

could you please provide us the world?

We need to see it.

Thank you!

photo
1

Hello,

of course: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1581673955

Now that you mention it, this is also my world where I tested a mod I created. The mod itself runs fine both the workshop entry and the raw files. I have the raw files included in the world.

Here is the link to the mod:https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1407133818

Included my source folder as well.

I created a new fresh world a few days ago which runs fine and doesn't crash with that error.

photo
1

Hi,

was there a fix recently?

I havent encountered the crash for quite some time now. So I am wondering if it was actually fixed already?

photo
1

I think this Issue can be solved.

Havent had it it quite some time so I suppose it is fixed.

photo
photo
1

Dublicated Comment