[01.188.104] Spiders spawning and grid pathfinding issues issues

Nikolas March shared this bug 12 months ago
Considered

Spiders are spawning at ground level when there is no ground present, not fully captured on recording but one spawned so close it was obvious, but i did see it just before i started recording

the video does capture the problem with grid pathfinding, im guessing its because the grid is below the ground level maybe, as they had no problem with grid path finding on grid previously tested last week.

Video https://youtu.be/OfQ1JMKCeyQ

ignore the trees present with no voxels etc, will make separate report using same video :)

Comments (2)

photo
1

Hello, Engineer!


Thank you for your feedback! Your topic has been added between considered issues.

Please keep voting for the issue as it will help us to identify the most serious bugs.


We really appreciate your patience.

photo
1

Can we get spiders to path find like how they use to long ago? I really miss having them actually chase me around and actually hunt through a static grid. I posted a few pictures of the spiders (Zombie skins) when they use travel through a static grid amazingly. I guess sometime when a big update happen at the start of 2018 they became super simple and boring... Just really want exciting and interesting spiders again.

Also I think having spiders damaging small grids would be fun. Thats another topic though.

https://support.keenswh.com/spaceengineers/general/topic/bring-back-space-spiders-damaging-small-grids